Spaans leren in Sevilla

Alle informatie over Spaans leren in Sevilla op één pagina! Sevilla Meer informatie aanvragen Inschrijven

Over de stad Sevilla

Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië, en van de provincie Sevilla. Sevilla is een prachtige historische stad en heeft van alles te bieden, en vrijwel iedereen die Sevilla bezoekt die raakt betoverd door de charme en schoonheid van deze stad. Met het fijne klimaat, de oude binnenstad met de vele smalle straatjes, de Arabische invloeden, de sinaasappel- en palmbomen, heerlijke tapas, de vele winkeltjes, en flamencomuziek zul je volop genieten van je verblijf in deze stad in het zuiden van Spanje.

5 redenen om Spaans te leren in Sevilla

Over de taalscholen in Sevilla

Espaans werkt samen met een aantal taalscholen in Sevilla. Variërend in grootte en type zodat wij jou als student de best passende school kunnen bieden.

Clic Sevilla

Deze taalschool is gevestigd in het centrum van de stad, op een paar minuten afstand van de kathedraal. De school heeft 26 klaslokalen, een multimediaruimte, een bibliotheek en een bar. Alle lokalen zijn voorzien van airconditioning en er is een sfeervol dakterras. De groepen bestaan uit maximaal 10 studenten.

Giralda Center Sevilla

Deze taalschool bevindt zich op een steenworp afstand van de prachtige Royal Alcazar tuinen, de Santa Cruz Wijk, de kathedraal en Giralda, midden in het historische centrum van Sevilla. De school is makkelijk te voet, fiets, bus of metro te bereiken. Het moderne schoolgebouw heeft 18 ruime klaslokalen. De school is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. De studenten hebben toegang tot computers en gratis WiFi. Er is tevens een gezellig dakterras. De school wordt omringd door de fraaie Murillo tuinen.

Prijzen

De prijzen van de taalcursussen in Valencia bedragen, afhankelijk van de school, zo'n € 165,- tot € 195,- per week. De cursussen zijn beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden. De kosten voor de inschrijving en het lesmateriaal bedragen eenmalig tussen de € 20,- en € 50,-


Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

Meer informatie aanvragen Inschrijven


Fotogallerij

Real Alcázar

Het koninklijk paleis van Sevilla. Dit paleiscomplex is waarschijnlijk het oudste koninklijk paleis van Europa dat nog steeds als zodanig in gebruik is. Het is één van de beste voorbeelden van Mudéjar-architectuur.

Het Alcázar werd, samen met de kathedraal van Sevilla en het Archivo General de Indias, in 1987 op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Ook de tuinen zijn erg mooi en de moeite waard om te bezoeken.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Direct een cursus boeken

Espaans nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte!