Conversatiecursus Spaans

 • 10 x 55 minuten online conversatie met Spaanse leraar;
 • Lesmateriaal en feedback wordt per e-mail toegezonden;
 • Inclusief materiaal voor 1 á 2 uur zelfstudie per week.
 • Benodigdheden

 • Computer;
 • Verbinding met internet;
 • Microfoon (en camera).
 • Native Spaans sprekende leraren

  De leraren hebben Spaans als hun moedertaal. In de praktijk wordt vrijwel uitsluitend in het Spaans gesproken, waardoor de student al snel vertrouwd raakt met het communiceren in het Spaans.

  Contact onderhouden met de leraar Spaans

  Er kan gekozen worden voor contact met de leraar via Skype, ooVoo, Hangouts of Zoom. Daarnaast kan tijdens de studie op elk moment contact worden opgenomen via e-mail.


    Nu boeken Neem contact op

  Boek deze cursus voor slechts € 250,-

  Boek deze cursus voor slechts € 250,-

    Ja, ik wil deze cursus boeken! Neem contact op

  Persoonlijke begeleiding

  Deze cursus is met name geschikt in het geval je al een redelijke basiskennis hebt van het Spaans, en vooral je spreekvaardigheid wilt oefenen. Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus. De nadruk ligt op het praten in het Spaans, maar er is uiteraard ook aandacht voor de andere vaardigheden. De leraar of lerares stuurt je les- en oefenmateriaal, welke vervolgens tijdens de online evaluatie wordt behandeld. Het is een persoonlijke manier van leren, volledig toegespitst op jouw niveau en wensen.

  Referenties met betrekking tot de conversatiecursus Spaans

  "Mede dankzij deze studie kon ik mijn vertrek naar Spanje realiseren. Vanuit mijn Nederlandse woonkamer heb ik een jaar op een relaxte manier en op door mij gekozen tijdstippen conversatieles gevolgd met een Spaanse leraar in Málaga. De cursus via Espaans heeft me behalve veel zelfvertrouwen ook een solide basis gegeven voor verdere studie van de Spaanse taal."

  - Jeannette C. Bouwer

  "De lerares is altijd erg enthousiast en heel behulpzaam als je iets even niet meer weet. De lessen zijn leuk en creatief ingericht!"

  - Yara, 14 jaar

  "De lessen met José (red. leraar) zijn zeer leerzaam. We improviseren regelmatig en dat loopt prima. Ik kan mijn wensen bij hem neerleggen en daar gaan we dan direct dieper op in."

  - Wim van Ek

  "Het gaat heel fijn met Patricia (red. lerares), loopt lekker, heel ontspannen. Ik heb nu elke dinsdag vanaf 20:15 uur les. We bespreken dan het huiswerk en aan het einde van iedere les krijg ik nieuw materiaal om mij in te verdiepen en te oefenen."

  - Gert-Jan Roefs (Gerardo Juan)

  Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

  Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
  Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

  Meer informatie over Espaans cursussen   Direct een cursus boeken

  Espaans nieuwsbrief

   

  Blijf op de hoogte!