Spaans leren op Mallorca

Alle informatie over Spaans leren op Mallorca op één pagina! Mallorca Meer informatie aanvragen Inschrijven

Over de taalschool op Mallorca

De taalschool DILO Mallorca is gevestigd in de hoofdstad van de regio Raiguer, in het centrum van het eiland.

Over de stad Inca

Inca is de hoofdstad van de regio Raiguer, één van de zes regio's op het eiland Mallorca. Het is gelegen in het centrum van het eiland en ligt tussen Palma en Alcudia, de ligging zorgt voor zeer goed verbindingen met andere steden. Hierdoor Inca is dan ook de ideale plek voor het organiseren van een soort reis rond het eiland. Vanaf hier is alles binnen handbereik: de kust, stranden, bergen, natuur, enzovoort.

In de omgeving liggen dorpjes zoals Selva en Caimari, op hellingen van "La Serra", Campanet, met zijn beroemde grotten en Binissalem dat bekend staat om zijn gevierde prijswinnende wijnen.

Taalcursus Spaans

Bij deze aanbieder krijg je de keuze uit groepslessen (20 uur per week), individuele lessen (2 uur per dag) of een combinatie van beide (20 uur les in groepsverband + 5 uur aan individuele lessen per week). Waar je voorkeur ook naar uitgaat, de cursus is zeer flexibel en de leraar kan zich volledig aanpassen aan behoeften van de student.


Beschrijving 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Groepslessen € 410,- € 600,- € 780,- In overleg
Individuele lessen € 701,- € 1050,- € 1320,- In overleg
Combinatie (groeps + indiv.) € 760,- € 1125,- € 1480,- In overleg
Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

De intensieve cursus (standaard) houdt in dat je op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur les hebt met daarin een pauze van 11.45 tot 12.15 uur. Het Instituut biedt tevens de volgende cursusmogelijkheden (prijzen op aanvraag):

Spaans, Cultuur & Natuur

De Cultuur & Natuur pakketten zijn bedoeld voor studenten die zich helemaal willen onder dompelen in de Spaanse taal, cultuur en natuur. Naast de lessen, neem je deel aan thema-activiteiten en verblijf je in de accommodatie net boven de school.

De cursus 'Spaans, Cultuur & Natuur' bestaat uit 20 uur per week les in groepsverband, waarin de vier taalvaardigheden (lezen, schrijven, luisteren en spreken) versterkt worden met behulp van een eigen methodologie, plus outdoor activiteiten waarbij studenten Mallorca leren kennen en Spaans leren op een andere manier.


Spaans en Sport

Deze pakketten zijn speciaal ontworpen voor studenten die Spaans willen leren tijdens een verblijf in één van de eigen appartementen van de school en daarnaast willen genieten van hun favoriete sport. De cursussen worden georganiseerd op een soortgelijke manier als de thema-pakketten, een combinatie van Spaanse les op school met de mogelijkheid om Spaans te oefenen, terwijl er wordt deelgenomen aan een bepaalde activiteit. Het 'Spaans en Sport arrangement' dat wordt aangeboden is mogelijk in combinatie met:

Catamaran zeilen
Wandelen
Paddle surfen
Kanoën
Kajakken
Coasteering

Windsurfen
Wielersport
Kitesurfen
Mountainbiking
Catalaanse Patin zeilen
Bergbeklimmen

Accommodatie


Beschrijving Week 2 Week 3 Week 4 Extra week
Deelappartement € 425,- € 605,- € 760,- In overleg

De borg bedraagt € 100,- en voor een extra nacht wordt € 28,- gerekend. De accommodatie omvat elektriciteit, water, wekelijkse schoonmaak, airconditioning, beddengoed en handdoeken. Je kunt ook in een éénpersoonskamer verblijven.


Meer informatie aanvragen Inschrijven


Fotogallerij

Mallorca

Mallorca (uitgesproken als Majorca) is het grootste eiland van de Gymnesiae en de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee die bij Spanje hoort. De oppervlakte bedraagt ca. 3640 km² en er wonen ruim 846.000 mensen.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Direct een cursus boeken

Espaans nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte!