Over Espaans

Espaans biedt je de mogelijkheid om thuis online de Spaanse taal te leren. Op onze website word je een ruim aanbod in Spaanse oefeningen geboden. Espaans.nl is een zelfstandige website, en is geen onderdeel van een opleiding Spaanse taal, noch in Nederland noch in Spanje.

Missie

"Espaans wil zoveel mogelijk mensen bereiken om hen de mogelijkheid te bieden de Spaanse taal eigen te maken."

Visie

Espaans gelooft dat mensen die zich interesseren en open stellen voor het leren van een nieuwe taal hier veel profijt van hebben. Wij ontwikkelen onze website en bijhorende diensten continu om je zo goed mogelijk te voorzien van lesmateriaal en dergelijke zodat je de Spaanse taal eigen kunt maken.

Ambities

» Een laagdrempelige online cursus in de Spaanse taal bieden.
» Continu verbeteringen doorvoeren in de huidige website.

Samenwerking

Espaans gaat samenwerkingsverbanden aan met derde partijen, in zowel Nederland als Spanje, om de website draaiende te houden en je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien je van mening bent dat jij of jouw bedrijf de positieve pijlen kan verlengen met die van Espaans kunnen wij wellicht partners worden. Lees hier uitgebreidere informatie over op de pagina partner worden. Espaans streeft te allen tijde een win-win relatie na. Naast de mogelijkheid om partner te worden kun je ook op onze site adverteren.

Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen

Espaans nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte!