Spaans leren in Valencia

Alle informatie over Spaans leren in Valencia op één pagina! Malaga Meer informatie aanvragen Inschrijven

Over de stad Valencia

Valencia is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en bakermat van de paella, een knusse maar toch internationale stad die absoluut in het rijtje van wereldsteden als Barcelona en Madrid past. Het geheim van de stad is een mix van moderne imposante architectonische juweeltjes en historische sfeerbepalende gebouwen. Daarnaast zijn de Valencianen gezegend met een fantastische keuken. En vergeet niet de ligging aan de Middellandse Zee en de prachtige natuur. Geen wonder dat de inwoners van deze ‘rijke’ stad altijd vrolijk en uiterst vriendelijk zijn.

5 redenen om Spaans te leren in Valencia

Over de taalscholen in Valencia

Espaans werkt samen met een aantal taalscholen in Valencia. Variërend in grootte en type zodat wij jou als student de best passende school kunnen bieden.

Pick Up! Valencia

De school 'Pick Up! Valencia' is gevestigd in het centrum van de stad, in een wijk met prachtige gebouwen, goede restaurants en een levendig uitgaansleven. De school bevindt zich in een fraaie gebouw, welke dateert uit het jaar 1900. Het is een relatief kleine school, met 5 leslokalen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor elke student.

Españolé Valencia

De taalschool is gevestigd aan de rand van het centrum van Valencia. De school bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen van de kathedraal. Het is een middelgrote school, en de lokalen zijn uitgerust met digitale schoolborden. Er is een bibliotheek, een terras en een ontmoetingsplaats waar cursisten kunnen studeren en lezen. Daarnaast is er een ruimte waar workshops gegeven worden, zoals bijvoorbeeld koken. De groepen bevatten maximaal 10 studenten.

AIP Language School Valencia

Deze taalschool ligt in het centrum van de stad, in een veilige, welvarende wijk met een jonge en universitaire sfeer. Het is op 10 minuten lopen van de twee universiteitscampussen. Het strand is binnen tien minuten te bereiken met de tram.

Het is een grote school met een oppervlakte van 850 vierkante meter en 18 moderne klaslokalen en computerlokalen waar studenten les kunnen volgen. Zo kunnen de studenten in een prettige omgeving op een snelle en efficiënte manier Spaans leren.

Er is een gemeenschappelijke ruimte waar de studenten bijeenkomen om de computerfaciliteiten te gebruiken, en welke toegang geeft tot de receptie en de klaslokalen. Het leercentrum, naast de gemeenschappelijke ruimte, is uitgerust met een bibliotheek en een aparte ruimte waar de studenten in alle rust oefeningen kunnen maken en kunnen studeren.

Prijzen

De prijzen van de taalcursussen in Valencia bedragen, afhankelijk van de school, zo'n € 145,- tot € 180,- per week. De cursussen zijn beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden. De kosten voor de inschrijving en het lesmateriaal bedragen eenmalig € 50,-


Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

Meer informatie aanvragen Inschrijven


Fotogallerij

Palau de les Arts Reina Sofía

Palau de les Arts Reina Sofía is een operahuis en cultureel centrum in Valencia. Het laatst voltooide onderdeel van het Stad van Kunsten en Wetenschappen-concept dat werd ontworpen door de Valenciaanse architect Santiago Calatrava.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Direct een cursus boeken

Espaans nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte!